Internet - problem z wyświetleniem stron..

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • vipmaciek
    Drive
    S_OCP Member
    • 2007
    • 64

Zrób reset TPMS

1. Włącz zapłon
    2. Wejdź w sterownik 03 - Brake Electronics grupa 042 - GO
    3. Activate the Basic Setting [ON/OFF/Next] - Done
    4. Wyjdź ze sterownika, przytrzymaj ESP+TPMS przez ponad 2 sekundy
    5. Jak "gongnie" puść przyciski i Voila!

Prerequisites:

* Ignition ON

[Select]
    [03 - Brake Electronics]
    [Basic Settings - 04]
    Group 042
    [Go!]
    Activate the Basic Setting.
    [ON/OFF/Next]
    [Done, Go Back]
    [Close Controller, Go Back - 06]

* The Tire Pressure Monitoring Lamp (K220) should blink.
    * Now check the Tire Pressure and correct it if necessary.
    * Press and Hold the Tire Pressure Monitoring Button (E492) AND the ASR/ESP Button (E256) for 2 Seconds.
    * A short Tone should sound after pressing/holding these buttons for 2 Seconds and the blinking should change to a permanent lit Tire Pressure Monitoring Lamp (K220).
    * The Reset is now done and as soon as you let the buttons go the Tire Pressure Monitoring Lamp (K220) should go OFF.
  • sebasuperb
    L&K
    S_OCP Member
    • 2006
    • 1318

Mam pytanie do osób zorietnowanych w temacie www.
    Otóż dzisiaj wywalalo mi non stop phoenix.exe klikanie ok dawlao spokój na kilka sekund i tak w kółko wywalało. Poszukałem informacje w int i natrafilem na podobny problem, polecano przeskanować programikiem Malwarebytes Anti-Malware i rzeczywiście, błąd zniknął. Ale na tym nie koniec. W większości strony, które odwiedzam ładują się normalnie, jednak natrafilem teraz na problem, np. m.in. nie ładuje mi wogóle facebooka. Na pasku ladwania strony stopuje na czasie 0.00, w temacie przegladarki nie ma informacji o wczytanejstronie, mam dosłownie białą kartke. W większości korzystam z Opery, sporadycznie FF, ale on też pasuje i IE również. Dodam, że ciasteczka czyściłem, pamięć podręczną również, historie też..
    Gdzie szukać igły?
    Doradzono mi to: http://www.tech-faq.com/how-to-flush-dns.html ale bez zmian..

Nabroiłem? ops:
    [scroll:d01e0e5c3d]Zapraszamy na Spoty na Podkarpaciu :spin: [/scroll:d01e0e5c3d]

Komentarz

• Stoned
      Ambiente
      • 2007
      • 129

Re: Internet - problem z wyświetleniem stron..

Zamieszczone przez sebasuperb
      Mam pytanie do osób zorietnowanych w temacie www.
      Otóż dzisiaj wywalalo mi non stop phoenix.exe klikanie ok dawlao spokój na kilka sekund i tak w kółko wywalało. Poszukałem informacje w int i natrafilem na podobny problem, polecano przeskanować programikiem Malwarebytes Anti-Malware i rzeczywiście, błąd zniknął. Ale na tym nie koniec. W większości strony, które odwiedzam ładują się normalnie, jednak natrafilem teraz na problem, np. m.in. nie ładuje mi wogóle facebooka. Na pasku ladwania strony stopuje na czasie 0.00, w temacie przegladarki nie ma informacji o wczytanejstronie, mam dosłownie białą kartke. W większości korzystam z Opery, sporadycznie FF, ale on też pasuje i IE również. Dodam, że ciasteczka czyściłem, pamięć podręczną również, historie też..
      Gdzie szukać igły?
      Doradzono mi to: http://www.tech-faq.com/how-to-flush-dns.html ale bez zmian..

Nabroiłem? ops:

Na początek proponuję ściągnąć ccleaner-a
      jeśli to nie pomoże to jest program combofix - ale od razu ostrzegam, że można bardzo nabroić.
      Odnośnie samego combofix - w celu poprawnej identyfikacji i eliminacji zagrożeń należy czasowo wyłączyć program antywirusowy oraz firewall (program bardzo szczegółowo skanuje system, wywołując fałszywe alarmy w programach ochronnych).

pozdrawiam,

Stoned.
      O serce dba DobryGrześWawa
      TDI powered by MR-MOTORS

Komentarz

• sebasuperb
        L&K
        S_OCP Member
        • 2006
        • 1318

Stoned, CCleanera używam
        Przeszło czyszczenie i rejestr też. Ashampoo również. Nie mam pomysłów.
        Chyba sięgne jeszcze po combofix'a jak radzisz
        [scroll:d01e0e5c3d]Zapraszamy na Spoty na Podkarpaciu :spin: [/scroll:d01e0e5c3d]

Komentarz

• Stoned
          Ambiente
          • 2007
          • 129

Zamieszczone przez sebasuperb
          Stoned, CCleanera używam
          Przeszło czyszczenie i rejestr też. Ashampoo również. Nie mam pomysłów.
          Chyba sięgne jeszcze po combofix'a jak radzisz
          jest jeszcze stinger w opcjach zaznaczasz skanowanie wszystkich plików, w przypadku znalezenia wirucha usuniecie. Też dobry skaner, używam go zawsze po ccleaner.
          O serce dba DobryGrześWawa
          TDI powered by MR-MOTORS

Komentarz

• Bili
            Rider
            • 2010
            • 373
            • Octavia II combi (1Z5)
            • BKD 2.0 TDI 140 KM

Przeskanuj również: Dr.WEB CureIt
            Pozdrawiam.
            Michał